Fantastisch resultaat

Met bijna 11,65% van de stemmen heeft GroenLinks in gemeente Renkum een hele mooie uitslag behaald voor de Tweede Kamerverkiezingen. Bijna 4 keer zoveel stemmen als bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen. Wat een prachtig resultaat! Bedankt aan alle kiezers uit onze gemeente voor het vertrouwen in onze partij.

Ik ben enorm trots op de ruim 100 leden die allemaal op hun eigen manier mee hebben gedaan in de campagne. En op de vrijwilligers die geen lid zijn, maar gewoon mee wilden doen. Door buren en collega’s te overtuigen, door een poster op te hangen of flyers uit te delen. De afgelopen maanden zijn er  flink veel leden bijgekomen. Fijn dat er zoveel mensen zich bij GroenLinks Renkum thuis voelen, want ook niet-leden kunnen altijd met onze activiteiten mee doen. Wil je lid worden? Welkom!

Een speciaal woord van dank voor de bijna 25 campagnevoerders die overal waren. Huis-aan-huis, op de markt en op straat. Al vanaf eind vorig jaar; de laatste weken heel intensief, en de laatste dagen ook op de stations in Arnhem en Ede-Wageningen. Fractieleden uit Provinciale Staten, Eerste Kamer en gemeenteraad, jong en oud, nieuwe en al heel oude leden. Enorm bedankt voor al jullie energie en enthousiasme! Met een mooi feestje hebben we de inzet en de uitslag gisteravond gevierd.

Met volle energie gaat de gemeenteraadsfractie nu het laatste raadsjaar in. Het bestuur en de programma- en kandidatencommissie staan in de startblokken voor het organiseren van alle activiteiten op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. Dus we gaan door met campagnevoeren. Wil je met ons meedoen, met onze activiteiten, dat kan, altijd! Doe mee.

We zien je graag, tot gauw!

Monique van Gerwen
Voorzitter GroenLinks Renkum
renkum@groenlinks.nl