Nieuws

Veel vrouwen op de lijst van GroenLinks

De leden van GroenLinks hebben hun kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. Op de feestelijke ledenvergadering in MFC Doelum is het nieuwe team met applaus ontvangen.
 

Lees verder

Marlies de Groot in tijdschrift Oosterbeek Beleeft

Marlies de Groot is commissielid voor GroenLinks en nummer 3 op de concept-kandidatenlijst voor de aankomende Gemeenteraadsverkiezingen. In het tijdschrift Oosterbeek Beleeft vertelt ze over haar drijfveren in de politiek. Lees hierboven het artikel of koop een Oosterbeek Beleeft bij een van de verkooppunten.

Op onze website vind je bij Mensen meer informatie over Marlies de Groot.

Advies kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen

De kandidatencommissie van GroenLinks Renkum is na een uitgebreide procedure tot een advies-kandidatenlijst gekomen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Op 7 december 2017 stellen de leden van de afdeling de kandidatenlijst definitief vast. Gistermiddag presenteerden een aantal kandidaten zich.

 

Lees verder

Snelfietsen langs de Bokkedijk

Fietser welkom

Veilig en vlot kunnen fietsen is altijd een belangrijk thema voor GroenLinks. Bij de Bokkedijk in Renkum lijkt de huidige situatie verre van ideaal, doordat vrachtverkeer bij de tweede ingang van Parenco een blokkade vormt. Reden voor Charlotte de Roo om vragen te stellen hierover.

Lees verder

Nieuwe wethouderskandidaat voor GroenLinks

Wendy Ruwhof (66) komt niet terug als wethouder voor GroenLinks in Renkum na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. GroenLinks heeft een nieuwe kandidaat-wethouder waarmee we de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 ingaan: Joa Maouche uit Renkum.

Lees verder

Pagina's