Nieuws

Uitreiking rode en groene lintjes

Welk lokale initiatieven dragen volgens GroenLinks bijzonder bij aan de Renkumse samenleving? Welke inwoners zetten zich op buitengewone wijze in voor de natuur en de medemens?
Op vrijdag 23 juni vanaf 16 uur vindt bij Verburgt Molhuysen de uitreiking van de jaarlijkse rode en groene lintjes plaats. Je bent welkom om erbij te zijn!

Lees verder

Charlotte de Roo opnieuw lijsttrekker

Charlotte de Roo is gekozen tot lijsttrekker van GroenLinks Renkum, voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De huidige fractievoorzitter was ook lijsttrekker bij de vorige raadsverkiezingen.

Lees verder

GroenLinks gaat voor leefbaarheid Wolfheze

De leefbaarheid van Wolfheze komt in het geding, zo lieten inwoners van het dorp deze week weten. De gymzaal bij de basisschool wordt niet gerenoveerd, waardoor er weer een voorziening uit het dorp dreigt te verdwijnen. De leefbaarheid van Wolfheze is voor GroenLinks een onderwerp van aandacht. In de raadsvergadering vanavond dient GroenLinks een amendement en motie om de mogelijkheden voor renovatie van de gymzaal nogmaals te bekijken en in overleg met inwoners te kijken naar mogelijkheden en alternatieven.

Het amendement en de motie werden allebei aangenomen. 

Pagina's