Hallo, ik ben Floris Dekker en ik ben 23 jaar. Ik studeer aan de Wageningen University waar ik bezig ben met de studie Moleculaire Levenswetenschappen. Hoewel duurzaamheid en biodiversiteit geen groot onderdeel zijn van de studie die ik volg, zijn het thema's waarin ik erg geïnteresseerd ben en die me erg aan het hart gaan. Vandaar ook dat ik, sinds ik stemgerechtigd ben, me altijd het meest heb kunnen vinden in de standpunten van GroenLinks.

Ik ben geboren en opgegroeid in Heemskerk, in Noord Holland en na de eerste jaren van m'n studie in Bennekom te hebben gewoond, woon ik nu net anderhalf jaar in Renkum. Hoewel ik er nog maar kort woon, heb ik in korte tijd een grote affiniteit met Renkum gekregen. Zeker in vergelijking met Noord Holland is de gemeente Renkum rijk aan kleine en grote stukken divers natuur en daarom is het juist belangrijk om dat te behouden en er goed voor te zorgen.

Ondanks dat ik nog maar kort in Renkum woon en bij GroenLinks lid ben hoop ik me in te kunnen zetten voor de gemeente, de partij en diens idealen als digitaal manager bij GroenLinks Renkum.